Inge Eklund AB, Sundsvall
Tel: 060-578955 - Övrig info på startsidan
Låt oss ge ett prisförslag...

 

...på automatisk ytmontering i små eller mindre serier. Vi är speciellt anpassade för serier om 5 - 500 st kort per leverans. Kontakta oss.

 

Vi är flexibla...

 

...i vårt eget produktkoncept. Därför skulle det vara för komplicerat och dyrt att alltid anlita tillverkare som vill montera längre serier. Eftersom vi själva erbjuder våra kunder produktserier i så små antal, som 10 st och upp till 200 st eller fler, behövde vi själva helt enkel en smidig lösning för att montera elektronik.

 

Automatmontering...

 

...blev lösningen för vår del. Vi har en helautomatisk monteringsenhet som är anskaffad just för de mindre olymerna. Den ger oss såväl jämnhet i serier som möjlighet att enkelt anpassa produktion av vår ytmontering. Vi är nöjda med detta. Dessutom är den så pass snabb att vi inte själva belägger den mycket.

 

Därför kan vi erbjuda...

 

...andra företag med samma behov, dvs ytmontering av elektronik i små serier, och ändå önskar automatmonteringens kvalitet till ett fördelaktigt pris ( kontraktsmontering / lego ).

 

Kontakta oss...

 

...gärna så berättar vi mer samt kan lämna såväl prisförslag som förslag på samarbete när det gäller ytmontering av elektronik.

 

Elektronikproduktionen ser vi...

 

...i första hand som en regional service för Norrland (regionen Sundsvall, Timrå, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Örnsköldsvik och Hudiksvall, dvs i stort Västernorrland) och vi får bättre kostnadstäckning på maskinerna med jämnare beläggning. På så sätt kan vi ge en god kvalitet till ett mycket bra pris.

Automatisk montering av ytmontering - även för er. Prisvärt och smidigt.
Produktionskapacitet - helautomatisk ytmontering.
 
Lämpligt för legotillverkning av små och mindre serier av ytmonterade kort. Där är vi konkurrenskraftiga.

 Automatisk ytmontering - lego. Inge Eklund AB utvecklar och marknadsför produkter och programvaror för trådlös kommunikation inom publika nät som GSM, 3G, GPRS, SMS, Mobitex, Tetra samt privata radionät.

Klicka här för kontaktinfo.

Information med bilder -Shockwave Flash -

Läs mer om vår produktion för lego, kontraktstillverkning av ytmonterade komponenter på vår speciella webplats: Ytmontera.com