Inge Eklund AB, Sundsvall
Tel: 060-578955 - Övrig info på startsidan
Trådlös datakommunikation

 

Vi utvecklar och säljer produkter inom området trådlös data och kommunikation i t.ex. GSM, 3G, GPRS, SMS, Mobitex, Tetra, CDMA, TDMA, CDPD med flera.

 

Vårt sortiment omfattar produkter och programvaror för att flytta data från olika enheter, operatörer eller system. En viktig produkt för oss är vår SYSTER, som finns i ett flertal olika versioner. De är beskrivna på sidan om trådlöst. Ytterligare ett område är M2M (såväl man-to-machine som machine-to-machine).

 

Programvaror

 

För att ta om hand den information, som t.ex. GprsSYSTER skickar, har vi ett antal olika programvaror. De kan arbeta självständigt eller fungera som anpassning mot andra parters system eller program. Larm, positionering, rutter, information, nätkonvertering, WAP, signalstyrning mm ryms inom dessa.

 

Terminaler och operatörsenheter

 

En produktgrupp är terminaler. De fungerar som mellanhand mellan människan och maskinen. De passar lika bra inom industri eller processer som i lager eller fordon. En speciell nisch vi har är kundanpassning av tangentborden utan startkostnad. Läs mer på sidan om terminaler.

 

Standardenheter eller kundanpassning

 

Även om vi strävar efter att ha ett komplett sortiment med standardprodukter så finns det fall då man måste anpassa för bästa funktion. Det är något vi alltid prioriterat.

 

När det gäller terminaler har vi gått så långt att vi kan säga att det är standard att kundanpassa. Vi har helt enkelt anpassat produktionen så att man kan göra om det grafiska utseendet, eller tangentfunktioner, utan andra tilläggskostnader än själva arbetet med utseendet.

 

Egen elektronikproduktion

 

En viktig del i vår tankekedja är flexibilitet och enkelhet. För att lättare nå fram till detta har vi egen elektronikproduktion för ytmontering. Det är en helautomatisk elektronikmontering (monteringsrobot) som hjälper oss att nå det målet. Eftersom den är väl dimensionerad finns det extra kapacitet som vi gärna hyr ut för ytmontering i små serier - lego.

 

Hittar inte?

 

Vi har försökt att göra sidorna lättöverskådliga men ibland hittar man ändå inte. Kontakta oss gärna per telefon eller E-mail.

I korthet om wireless, mobildata, terminaler, larm och ytmontering.
Trådlöst - utvecklar systemenheter och programvaror.
Produktion - automatisk ytmontering.
Terminaler - operatörsenheter, operatörsterminaler.
Lämpliga för industri samt GSM, GPRS, SMS, Mobitex osv.

 Inge Eklund AB utvecklar och marknadsför produkter och programvaror för trådlös kommunikation inom publika nät som GSM, 3G, GPRS, SMS, Mobitex, Tetra samt privata radionät.

Klicka här för kontaktinfo.

Information med bilder -Shockwave Flash -