Tel: 060-578955 - Övrig info på startsidan

 NYHET! Vi har utvecklat ett antal nya funktioner inom Bluetooth, SMS, GPRS, 3G.
Bluetooth i vår nya produktserie.
Bluetooth! 

 

Vår nya produktserie är baserad på Bluetooth och kommunikation mellan varandra eller, framför allt, med Bluetooth i GSM - 3G modem.

 

Varför Bluetooth?

 

Det ger en enklare sammankoppling (mellan Bluetoothenheter) och blir mer flexibelt. Dessutom har våra produkter långa livscykler. Det bäddar för beständighet till framtida modem vid modembyte, nätbyte osv.

 

Vilka produkter gäller det?

 

Till en början kommer de produkterna nedan med Bluetooth. Eftersom det är vi själva som utvecklar såväl hårdvaran som mjukvaran kan vi enkelt bygga vidare på vad våra kunder frågar efter.

 

Ge ett exempel på ert Bluetooth-system!

 

Bilden till höger visar ett statustangentbord. Föraren av ett fordon trycker på en enda knapp för att enkelt tala om något. Statustangentbordet kan ha olika antal knappar och olika innebörd beroende på användarens behov. Via bluetooth sänds statuskoden till ett modem (t.ex. en mobiltelefon). Koden skickas vidare via SMS, GPRS eller IP-data till mottagaren eller vår IP-programvara TransGPRS. Den övervakar kommunikationen öch för över kod, avsändare osv till slutapplikationen.

 

Statustangentbord med Bluetooth

 

Våra tangentbord anpassas med lämpligt antal tangenter och funktioner. Bluetooth är bäraren. Dessutom kan vi belysa vissa funktioner så att man ser när t.ex. meddelandet når fram till mottagaren.

 

Larmknapp med Bluetooth

 

Larmknappen fungerar som ett entangents statustangentbord med Bluetooth. Larmet kan addresseras till en eller flera mottagare. Ansluts TransGPRS (läs mer på annan av våra websidor) blir överföringen såväl säker som snabb.

 

Själva larmknappen kan fås i flera olika utföranden och passar såväl fasta som mobila installationer.

 

Binära maskinlarm med Bluetooth.

 

Här ansluts ett antal givare till vår BluetoothSYSTER. Larmen kan avkodas på olika sätt men även skickas till olika mottagare.

 

Seriella maskinlarm med Bluetooth

 

Seriell utgång på maskinen kan generera larm. 

 

Analoga larm med Bluetooth

 

En analog vakt med Bluetooth genererar larm när signalnivån passerar ett visst värde.

 

Mobil skrivare med Bluetooth

 

Skrivaren kan skriva ut t.ex. körorder i ett fordon via en mobil med Bluetooth till skrivaren. För att använda denna "push-teknik" fordras TransGPRS som server till systemet. Den håller även kvalitetskontroll över såväl telefonnät som Bluetooth-anslutningen.

 

Kundanpassade lösningar med Bluetooth

 

Kontakta oss gärna för ytterligare information

 

Läs mer på våra sidor om Bluetooth teknik

Trådlöst terminalnät - bekväm nätbyggnad.
 
Vissa av våra terminaler, t.ex ELX finns även för trådlöst nät av störtålig typ. Bekväm nätbyggnad.

 Bluetooth ger möjligheter till förenklade installationer av data, larm, status, mätning, fjärrkontroll osv.

 Bluetooth lämpar sig väl för användning inom mobila och fasta applikationer. Vi har utökat kedjan med dubbelriktad paketförmedlad anslutning mot Internet eller RS-232.

Tryck på Bluetooth symbol för att få veta mer!